Cookies og Privatlivspolitik

COOKIEPOLITIK

1. Formål med websitets brug af cookies
2. Hvem sætter cookies på websitet?
3. Ejeroplysninger
4. Hvad er cookies?
5. Så lang tid opbevares cookies
6. Sådan undgår og sletter du cookies

PRIVATLIVSPOLITIK
A. Personhenførbare oplysninger
B. Brug af personhenførbare oplysninger
C. Persondataloven - kontakt
D. Beskyttelse af personoplysninger


1. FORMÅL MED WEBSITETS BRUG AF COOKIES
Dette website anvender cookies til følgende formål:

Funktionalitet
Nødvendige cookies, som sikrer tekniske funktioner, fx at du har logget ind, lagt varer i en indkøbskurv, har afvist cookies eller kan benytte sociale medier fra siden, fx dele indhold fra siden.
Præferencecookies, som husker dine valg og indstillinger.

Analyseformål
Trafikmåling, så vi bl.a. ved, hvor mange, der besøger vores site.
Drifts- og optimeringscookies, som hjælper os til at forbedre brugeroplevelsen, fordi vi kan analysere, hvordan siden findes, bruges, og af hvilken type brugere.
Målrettet marketing, så vi kan tilpasse og forbedre vores markedsføring og gøre den mere relevant for vores brugere.
Anonym tracking til marketingbrug på tværs af websites, så vi kan få en bedre idé om, hvilken type brugere, vi har, og hvilket mønster, vores brugere har.

2. HVEM SÆTTER COOKIES PÅ WEBSITET
1. parts cookies sættes af:
JP Tryk
Kattesund 5
8700 Horsens

3. parts cookies sættes af: Google Analytics

3. EJEROPLYSNINGER
Dette website udbydes af:
JP Tryk
Kattesund 5
8700 Horsens
Hjemmesideejeren er ansvarlig efter dansk ret for cookies eller lignende teknologier i forbindelse med brug af nærværende hjemmeside.


4. COOKIES
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres lokalt på din enhed eller giver mulighed for at tilgå allerede lagrede oplysninger på din enhed. Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside.

Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.
Eksempler på, hvad cookies kan bruges til

Cookies kan bruges til at sikre en bestemt funktion, fx at du har logget ind, har lagt en vare i en indkøbskurv, har anvendt eller oprettet designs, får multimedievideoer og social media plug-ins til at virke osv. (nødvendige og præference-cookies). De kan også bruges til at måle antal besøgende (trafikmåling) og forbedre brugervenligheden på en side ved at analysere, hvordan websiden bruges (drift og optimering). Cookies kan også bruges til at tilrette markedsføring til dig, så den bliver mere relevant (marketing, målrettet annoncering) eller til at finde ud af, hvilken slags profil og mønster, brugere af websiden har (analyse/marketing, anonym tracking på tværs af websites).

5. SÅ LANG TID OPBEVARES COOKIES
Cookies kan være permanente eller såkaldte session cookies, der sletter sig selv, når du lukker din browser eller efter et vist stykke tid (som kan variere fra timer til måneder eller endda år), men fornyes ved hvert besøg.

Levetid for cookies på dette website
Nogle cookies på dette site er permanente, dvs. at du selv skal slette dem, hvis du ønsker dem fjernet, mens nogle er session cookies, der sletter sig selv, når du lukker din browser.
Andre cookies på websitet er session cookies, der har følgende længere levetid (hvis ikke du sletter dem, før de udløber eller fornyes):
Cookies fra Google Analytics (trafikmåling) - udløber senest efter 2 år

6. SÅDAN UNDGÅR OG SLETTER DU COOKIES
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies fra hjemmesiden, kan du vælge ikke at acceptere cookies. Dette kan dog betyde, at du muligvis ikke kan benytte vores side helt eller delvist.

ELLER

tilbagekalde dit samtykke til cookies ved at slette cookies og blokere dem, næste gang, du bliver spurgt. Der er en funktion i din browser, hvormed du kan gøre dette.

PRIVATLIVSPOLITIK
A. Personhenførbare oplysninger
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger, fx ved at registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe en vare eller deltage i en undersøgelse mv. Oplysningerne afgives aldrig til tredjepart.

B. Brug af personhenførbare oplysninger
Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Derudover bruges oplysningerne til at få et større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser og adfærd.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

C. Persondataloven - kontakt
Virksomheden er underlagt persondataloven, hvilket betyder, at du som registreret altid har ret til at gøre indsigelse mod en behandling af dine oplysninger, at du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig, og at du kan tilbagekalde et afgivet samtykke.

Henvendelse i forbindelse hermed kan rettes til info@ziteware.com.

Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

D. Beskyttelse af personoplysninger
De registrerede personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet, hvilket betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således i sidste ende dine personlige oplysninger på eget ansvar.
JP Tryk APS | CVR: 38 48 09 95 | Norgesvej 4, 8700 Horsens - Danmark | Tlf.: 23 63 31 33 | mail@jp-tryk.dk